Uporaba piškotkov na spletnem mestu: www.fikon.si

Upravljavec spletnega mesta in vseh podatkov, povezanih z njim, je:

Naziv podjetja: FIKON STUDIO svetovanje in prodaja notranje opreme d.o.o.
Naslov: Industrijska cesta 11E, IZOLA - ISOLA, 6310 Izola - Isola

Elektronski naslov: info@fikon.si
Telefonska številka za stik:

Tel: +386 (0) 590 19888

Tel: +386 (0) 70 500 000

Tel: +39 389 1513196

 

Vrste piškotkov, njihov namen in čas trajanja:
Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Pomagajo pri hitrejšem delovanju spletne strani. Spletno mesto uporablja naslednje piškotke:

Ime piškotka: _ga
Namen piškotka: Googlova statistika ogledov
Čas trajanja: 30 dni

Upravljavec zagotavlja obvestilo brez privolitve, če uporablja te piškotke:
piškotki, ki so potrebni izključno zaradi prenosa sporočila po elektronskem komunikacijskem omrežju,
in
piškotki, ki so nujno potrebni za zagotovitev storitve informacijske družbe, ki jo naročnik ali uporabnik izrecno zahtevata.

Upravljavec zagotavlja obvestilo s privolitvijo uporabnika v vseh drugih primerih in uporabnika ustrezno obvešča o možnostih nastavitev piškotkov. Upravljavec brez izrecne privolitve ne uporablja piškotkov, ki potrebujejo privolitev uporabnika za namestitev. Upravljavec zagotavlja možnost poznejše spremembe privolitve uporabnika s tem, da obvestilo ohranja na vidnem mestu na spletni strani.

Upravljanje piškotkov

Če želite spremeniti nastavitve piškotkov, lahko to storite v vašem brskalniku. Več informacij za različne brskalnike najdete na spletnem naslovu: http://www.aboutcookies.org

 


Nahajate se na spletnem mestu: www.fikon.si. Vaš dostop do tega spletnega mesta in njegovo uporabo urejajo ti splošni pogoji. Z vstopom na spletno mesto potrjujete, da ste z njimi seznanjeni, da z njimi soglašate in da vas določbe teh splošnih pogojev zavezujejo. FIKON STUDIO d.o.o. si pridržuje pravico, da te splošne pogoje brez obvestila spremeni ali dopolni.

 

Vse podatke in informacije, objavljene na spletnem mestu www.fikon.si, je treba pred uporabo obvezno preveriti pri naših sodelavcih. FIKON STUDIO d.o.o. pravilnosti in točnosti teh podatkov namenja veliko pozornosti in jih redno preverja ter ažurira, ker pa se ti lahko spremenijo tudi v obdobju med dvema ažuriranjema, FIKON STUDIO d.o.o. za njihovo ažurnost in točnost ne prevzema nobene odgovornosti, prav tako pa ne daje nikakršnih garancij za celovitost ali pravilno interpretacijo posredovanih informacij. Enako velja tudi za vse druge spletne strani, ki so lahko dostopne prek hipertekstovnih povezav. Povezave s tovrstnimi stranmi vzpostavljate na lastno odgovornost, saj FIKON STUDIO d.o.o. zanje odgovornosti ne prevzema.

 

Podatki na spletnem mestu so samo informativne narave, zato FIKON STUDIO d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne napake v vsebini ter pravilnosti in točnosti objavljenih podatkov, do katerih je morebiti prišlo zaradi časovnih neusklajenosti, napak pri vnosu ali drugih nepredvidljivih vzrokov. Vsebine, ki so objavljene na tem spletnem mestu ali povezanih spletnih straneh, torej lahko vsebujejo netočnosti, tipkovne, slovnične ali tipografske napake. FIKON STUDIO d.o.o. odgovornost zanje izrecno izključuje.

 

FIKON STUDIO d.o.o. vsebin spletnega mesta ni zavezana posodabljati, jih pa lahko kadar koli in brez predhodnega obvestila spremeni FIKON STUDIO d.o.o. si tako pridržuje pravico do spreminjanja in dopolnjevanja vsebin.

 

To spletno mesto je intelektualna lastnina FIKON STUDIO d.o.o.. Vse informacije, podatki, produkti in opisi storitev ter druga vsebina, vključno z vsemi računalniškimi programi, ki so na voljo na spletnem mestu, so zaščiteni z avtorskimi pravicami. Uporabniki jih ne smejo spreminjati, kopirati, distribuirati, prenašati, prikazovati, objavljati, prodajati, licencirati, preoblikovati v izvedene produkte ali uporabljati za komercialne ali javne namene.

 

Slike oseb, predmetov, krajev in druge slike, prikazane na spletnem mestu, so last FIKON STUDIO d.o.o. ali pa so objavljene z dovoljenjem lastnika. Kakršna koli uporaba teh slik brez pisnega dovoljenja lastnika je prepovedana in predstavlja kršitev avtorskih pravic ali drugih pravic intelektualne lastnine oz. predpisov o varstvu osebnih podatkov.

 

Blagovne znamke, logotipi in storitvene znamke (zaščitni znaki), ki so prikazani na spletnem mestu, so last FIKON STUDIO d.o.o. ali tretjih oseb. Uporabniki jih brez pisnega dovoljenja oziroma lastnika zaščitnih znakov ne smejo uporabljati.

 

FIKON STUDIO d.o.o. si pridržuje pravico, da se ob kršenju teh splošnih pogojev posluži vseh pravnih sredstev in pravic, vključno s pravico do blokiranja dostopa do spletnega mesta z določenega spletnega naslova.

 

Namen zbiranja osebnih podatkov Upravljavec obdeluje osebne podatke uporabnikov za naslednje namene: povpraševanje uporabnikov

Upravljavec lahko obdeluje naslednje osebne podatke uporabnikov:
  • ime in priimek
  • elektronski naslov
  • stacionarno in/ali mobilno številko
  • oziroma podatke iz spletnega obrazca.
 

Osebna privolitev uporabnika Upravljavec zagotavlja možnost osebne privolitve uporabnika, kjer je to potrebno, brez vnaprej izpolnjenega potrditvenega okenca. Osebna privolitev uporabnika je njegova prostovoljna izjava volje, da se lahko njegovi osebni podatki obdelujejo za določen namen, in je dana na podlagi informacij, ki mu jih zagotavlja upravljavec s temi pravnimi pogoji.

Neposredno trženje Za namene neposrednega trženja upravljavec ne uporablja nobenega osebnega podatka.

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam Upravljavec ne posreduje osebnih podatkov uporabnikov tretjim osebam.

 

Shranjevanje osebnih podatkov Na spletni strani www.fikon.si se shranjujejo podatki uporabnika, ko pošlje povpraševanje (znotraj vtičnika za oddajo povpraševanja). Ti podatki se posredujejo neposredno na elektronski naslov podjetja FIKON STUDIO d.o.o. se uporabljajo samo za komunikacijo uporabnikom.